自動車動画御殿

200種類に分けて車の動画をYoutubeや他の動画サイトから毎日大量にピックアップ。車動画番組も有り

Mazda CX-3 2.0 SkyActiv-G 120 GT-M 2WD BOSE NAVI LEER CAMERA XENON PDC HEADUPDISPLAY START/STOP

Meer informatie op onze website: http://www.rcecars.nl

Let op KM Stand kan afwijken wordt privé mee gereden.
Combineer de functionaliteit van een gezinsauto met de prestaties van een sportwagen, en je krijgt deze sportieve Mazda CX-3. De aandrijving van deze Mazda wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Het met leer beklede interieur geeft deze auto een gedistingeerde uitstraling. Bij de complete uitrusting van deze auto hoort ook stoelverwarming. Bij de uitrusting van deze Mazda horen onder meer extra getint glas, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.

Met de audiobediening op het stuur bedient u het audiosysteem zonder uw ogen van de weg te halen. Het navigatiesysteem geeft duidelijke instructies. Zo komt u veilig en vlot aan waar u moet zijn. Geniet eindeloos van uw eigen muziekvoorraad met de aanwezige usb-aansluiting. Dankzij automatische airconditioning is het interieur behaaglijk warm of verfrissend koel. De parkeerhulp met achteruitrijcamera geeft u duidelijk zicht op de ruimte achter de auto. Het luxeniveau in deze Mazda is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. De regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken en de adaptive cruise control helpt u om afstand te bewaren van het verkeer voor u.

Deze Mazda is voorzien van verschillende intelligente veiligheidsvoorzieningen. Ze kijken tijdens het rijden als het ware met u mee, ze signaleren potentieel gevaarlijke situaties en in een aantal gevallen kunnen ze ook ingrijpen. Brake assist herkent een noodsituatie en voert de remdruk op om de remweg te verkorten. De hill hold control schakelt zichzelf automatisch in en uit op een helling. Zo rijdt u zelfs op de steilste wegen soepel weg. Met het bandenspanningscontrolesysteem weet u altijd zeker dat de banden op de juiste spanning staan.

Meer weten over deze auto? U bent van harte welkom om hem te komen bekijken. mee gereden.

Disclaimer: Wij besteden grote zorg aan het juist adverteren van de aangeboden auto's. Wij kunnen echter niet verantwoordelijk of aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten.

Zeer groot aanbod van gebruikte auto's en een geweldige service en liefde voor het Auto vak.

Ons bedrijf.
Toen mijn vader in 2005 met zijn eerste verkoop van auto's begon.
en 5 auto's netjes klaar maakte voor de verkoop,
had hij nooit kunnen dromen waar dit uiteindelijk toe geleid heeft.
Een full service autobedrijf.
(René Van Veen) en René van veen junior.) Samen directeurs van het bedrijf inmiddels.

Jonge en betrouwbare auto's is ons handelsmerk.

Uitgegroeid tot een mooi bedrijfspand, met eigen werkplaats en een mooie showroom.
Een mooi familie bedrijf samen van vader en zoon.

OPENINGSTIJDEN:

MAANDAG T/M VRIJDAG: 9:00 TOT 17:30 UUR
ZATERDAG: 9:00 TOT 17:00 UUR
Ook op zondag of in de avonduren een occasion bezichtigen is mogelijk maar uitsluitend op afspraak. U kunt de afspraak maken met de verkoper zelf. Deze zal u desgevraagd meer informeren over de auto die u op het oog heeft. U belt dan met : René: Tel: 06-53705733 of 06-50518799

Prijs: 18.995,00

Carrosserievorm: SUV
Brandstofsoort: Benzine
Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Bouwjaar: jan 2016
Tellerstand: 42.400 km
Kleur: Wit/Parlemour
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Vermogen: 88 kW (120 PK)
Aantal cilinders: 4
Motorinhoud: 1.998 cc
Ledig gewicht: 1.130 kg
GVW: 1.130 kg
Max. trekgewicht: 1.200 kg
Topsnelheid: 192 km/u
Bekleding: Leder
Interieurkleur: Parlemour
Aantal zitplaatsen: 5
CO2 uitstoot: 137 g/km
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
APK: Nieuwe APK bij aflevering
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
BTW/marge: BTW niet verrekenbaar (margeregeling)
Kenteken: XS-664-R

Opties: 6-versnellingen, ABS, Achterbank in delen neerklapbaar, achterbank in delen neerklapbaar, Achteruitrijcamera, adaptive cruise control, Airbag bestuurder, Airbag passagier, airco, Anti doorSlip Regeling, APK, APK bij aflevering, audio-navigatie full map + hard disk, Audio installatie premium, Autotelefoonvoorbereiding met Bluetooth, AUX, bandenspanningscontrolesysteem, Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar, bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar, binnenspiegel automatisch dimmend, blindspot assist, Bluetooth, Bluetooth telefoonvoorbereiding, Boordcomputer, Buitenspiegels elektronisch verstelbaar, buitenspiegels in carrosseriekleur, Buitenspiegels inklapbaar, Buitenspiegels verwarmbaar, buitenspiegels verwarmbaar, bumpers en spiegels in car.kleur, centrale deurvergrendeling, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, Cruise control adaptief, DAB-ontvange...



from 自動車動画番組まとめ毎日更新(中古車・プリウスアルファード・ベンツ等) https://ift.tt/2RbAklS
via IFTTT